Despre muzică şi pian

   Din punctul meu de vedere, pianul este vindecătorul sufletului.  Personal, muzica de pian mi-a produs multe conştientizări de-a lungul anilor, iar acele conştientizări m-au ajutat să-mi pun ordine în gânduri și să acționez în conformitate  cu obiectivele mele.

   Pe această cale, menționez că îi apreciez pe aceia care cântă la pian și care transpun în creațiilor lor emoțiile minunate pe care le poartă în inimi. Tare-aș vrea să învăț și eu să cânt la orga mea, că s-a prăfuit micutza în ultima perioadă 🎹 🙂. Dar nu-i timpul pierdut, așa că am încredere c-o sa reușesc să cânt mai mult decât" Melc, melc, cotobelc și Oda Bucuriei".🤭

    Iubesc muzica în general, dar cea mai apropiată de inima mea este muzica de pian. Îmi dă un sentiment de acasă, sentiment pe care nu mi-l pot explica și de fiecare dată când o ascult, simt cum mă transpun într-o lume plină de iubire, armonie şi bucurie.

   Pentru mine, muzică a fost și este un prieten de nădejde. Ea m-a ajutat chiar și în momentele când nu era nimeni lângă mine și ascultând-o, am reușit să depășesc mai  ușor unele etape mai dificile din viață și să rămân centrată în adevărul sufletului meu.

   Dintre toate terapiile pe care le-am încercat, terapia prin muzică este cea care mi se potrivește cel mai mult.

   Poate că v-aţi întrebat de ce anumite sunete pe care le auziţi ating anumite butoane din interiorul vostru  şi conduc la apariţia unor avalanşe de conştientizări şi un amalgam de emoţii.

   Şi eu m-am întrebat acest lucru şi am ajuns la  concluzia că sunetele, fiind create din note muzicale, au anumite vibrații energetice. De asemenea, emoțiile conțin vibrații energetice care rezonează cu anumite note muzicale(sunete). În momentul în care se ating notele muzicale cu care rezonează emoțiile, acestea se manifestă şi în funcție de încărcătura energetică, pot produce o stare de fericire sau de tristeţe.

   M-aș bucura daca mi-ați transmite gândurile voastre legate de muzică și  dacă v-a ajutat în momente în care nu aveați pe nimeni.

Irina 🤗

Să avem soare-n suflete, în inimi şi-n gânduri!