În suflet e pace!

   Sufletul este sămânţa divină care ne-a fost insuflată de către Dumnezeu. Atunci când ne vom conecta cu el, vom observa o altă lume, reala noastră lume în care există doar armonie şi iubire.

   Vom putea observa că restul realităţii, indiferent cât este de înspăimântătoare, va deveni ceva irelevant. Poate că în aceste momente sunteţi neliniştiţi, vă este frică şi nu înţelegeţi anumite lucruri care se petrec, de ce şi când se vor termina.

   Eu pot să vă spun doar să vă conectaţi cu liniştea din suflet şi atunci veţi vedea propria voastră realitate, cea în care există iubire, pace, bucurie. Cea în care suntem cu toţii interconectaţi prin iubirea divină pe care Dumnezeu ne-a insuflat-o. Cea în care suntem deja ce ne-a fost menit să fim şi cea în care am ajuns deja acolo unde trebuia să ajungem. Cea în care nimic nu ne lipseşte şi în care am conştientizat că suntem mai mult decât un corp fizic.

   Suntem scântei din divin. Dumnezeu ne-a creat după chipul şi asemănarea lui şi ne-a oferit acea putere interioară cu care ne putem clădi propriile vieţi. Acea putere este în sufletele noastre, iar dacă ne vom lăsa ghidaţi de ea, vom descoperi că Raiul există şi pe Pământ.

Să strălucim în iubire, adevăr şi bucurie şi să clădim o lume plină de armonie!

Viaţa, un drum presărat cu emoţii, experienţe, trăiri.