Suflet împlinit

Atunci când facem ce ne place, ce ne încântă inima, lucrurile merg ca pe roate şi totul în jurul nostru se transformă. Încet, ni se deschid portiţe şi parcă totul din jur ne susţine pe acel drum. Apare împlinirea sufletească şi o stare de beatitudine constantă. Simţim că suntem pe drumul potrivit pe care sufletul nostru a ales să îl parcurgă.

Chiar dacă ceea ce facem este total diferit faţă de cum învăţasem de la alţii şi deşi se poate întâmpla ca o perioadă de timp să nu vedem niciun rezultat la orizont, roadele muncii noastre nu vor întârzia să apară.

Ştiu că unii suntem obişnuiţi să obţinem rezultate rapide, iar atunci când acestea nu apar, ne putem pierde încrederea în reuşită, însă chiar şi ierbii îi trebuie timp ca să crească, aşa că oricărei acţiuni îi trebuie un pic de timp ca să-şi arate reacţia.

   Atunci când omul se simte împlinit, transmite în Univers mesajul, astfel că toată căutarea de până atunci se disipă.

   Îmi doresc să fim cât mai mulţi care să ajungem la împlinirea sufletului şi să putem să manifestăm frumuseţea interioară, acea autenticitate pură cu care am fost înzestraţi şi pe care să o răspândim în lume.