Armonia este în fiecare dintre noi, dar e necesar să-i permitem să se manifeste!
Bună!

Dragi cititori,


Mai presus de diplomele obținute, sunt un om care am ales să pășesc pe Pământ ca să experimentez și să implementez în propria ființă învățăminte necesare pentru evoluţia mea.

  Am trecut prin etapa relațiilor toxice, am experimentat atacuri de panică, stări de depresie şi de neincredere în mine.  Am cunoscut fricile, rușinea, timiditatea, vinovăția, ura, invidia, orgoliul, gândurile negative constante.

Toate acestea m-au ajutat în parcursul meu şi am învățat să le înțeleg, să le accept și să le depășesc.

  Din dorinţa de aprofundare a cunoştinţelor, mi-am îndreptat atenţia către studierea laturii emoţionale şi a modului prin care aceasta influențează  experienţele şi acţiunile oamenilor.

Independent de formarea mea profesională și de cursurile pe care le-am urmat, menționez că experiențele vieții m-au ajutat, m-au întărit și m-au format ca om. Datorită momentele dificile ale vieții, am învățat să îmi ascult intuiția, să iau deciziile potrivite și să acționez în mod eficient.


   În anul 2019 am publicat prima mea carte, cu numele "Viaţa, o călătorie armonioasă posibilă", carte în care am menționat despre frici, energii de vibrații înalte, de vibrații joase, iubire, orgoliu, timiditate, cum putem ajunge să trăim în armonie cu noi și cu ceilalți, dar și alte informații care m-au ajutat în parcursul meu.

     Iubesc să scriu, să compun poezii, să cânt, să dansez. Iubesc oamenii, iubesc viaţa și simt o împlinire în suflet atunci când reuşesc să aduc bucurie în inimile lor.

Rezonez foarte mult cu muzica de pian, iar aceasta mă aduce mai aproape de propria autenticitate(pentru mine, pianul este vindecătorul sufletului).

   Susțin armonia dintre oameni și cred că iubirea este cheia care deschide orice portiță şi dizolvă orice blocaj. Prin iubire ne conectăm cu sursa divină care ne-a creat.

    Prin intermediul acestui site împărtăşesc propria viziune despre lume şi viaţă, fie prin intermediul unor articole, fie prin intermediul unor creaţii poetice inspirate din experienţele mele sau din ale altor oameni.

Sper ca informaţiile din aceste pagini să vă înspire.

Vă mulţumesc c-aţi vizitat lăcaşul meu cu stele

Şi vă doresc să străluciţi la maxim precum ele.

Dar din dar se face Rai,

Tot ce ai mai bun să dai,

Fără frică c-o să pierzi,

Inimile le dezmierzi.

     Irina Dănălachi